Paras ripsiseerumi. Mitä tulee ottaa huomioon kun valitsen omaani?

all12On olemassa monia eri asioita joita ottaa huomioon kun valitaan ripsiseerumia. Näihin vaikuttaa muun muassa toiminta, tehokkuus, hinta, kuinka käytetään ja hoidon pituus. Löytyykö näitä ominaisuuksia mistään ripsiseerumista?

Miten ripsiseerumin tulisi toimia? Tietysti, nopeasti, tehokkaasti ja näkyvästi. Nopeasti, koska osa ripsiseerumeista toimii jopa parissa viikossa. Tehokkaasti, sillo ripsiseerumin tulisi vaikuttaa ripsiin juuri niinkuin se lupaa. Näkyvästi, koska hoidon lopussa, ripsien tulisi olla tuplat pituudestaan ja näyttää siltä kuin niissä olisi irtoripset. Valitettavasti, näistä löytyy aina „mutta”.

Kaikki ripsiseerumit eivät toimi nopeasti. Ensinnäkin, tämä on kurjaa.

Toisekseen, kaikki ripsiseerumit eivät toimi jokaisella ihmisellä samallatavoin. Toiset näkevät tuloksia nopeammin kuin toiset. Kolmanneksi, ripsiseerumien valmistajat ajattelevat jokainen eritavoin käsityksen „nopeasti”. Toiselle nopea saattaa olla kaksi viikkoa kun toiselle se tarkoittaa kuukautta. Mitä nopea tarkoittaa sinulle?

Paras ripsiseerumi toimii tehokkaasti. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Sen tulisi pidentää, tuuhentaa, uudelleen rakentaa ja kosteuttaa ripsiä. Valitettavasti on olemassa myös ripsiseerumeita jotka eivät tee yhtään mitään. Tehdäkseen tilanteen vielä pahemmaks, ne yleensä aiheuttavat ärsytystä. On olemassa myö ripsiseerumeita jotka toimivat vain osittain. Mitä se tarkoittaa? No sitä, että ostamme ripsiseerumin toiveita täynnä, että se pidentää ja tuuheuttaa ripsiä. Mutta tuote kuitenkin antaa tuloksia toisella tavalla, esimerkiksi uudelleen kasvattamalla ja kosteuttamalla. Siinähän ei tietenkään ole mitään väärää, mutta sehän ei ollut se tulos mitä olisimme toivoneet, eikö niin?

Tehokkuus on myös tärkeä asia kun puhutaan ripsiseerumeista. Marketit tarjoavat ripsiseerumeita jotka toimivat erittäin hyvin. Nämä voivat pidentää ripsiä niin, että meidän ei tarvitse enää taivuttaa niitä tai käyttää erikoisripsivärejä. Toisaalta, kaupat ovat myös täynnä ripsiseerumeita joilla ei ole mitään tekemistä ylläolevian kanssa. Näytä tuotteita ei todellakaan kannata hankkia tai käyttää.

Mitä muita ripsiseerumin ominaisuuksia kannattaa pitää silmällä? Ensinnäkin, tuotteen laittaminen tulisi olla helppoa. Toiseksi, sen tulisi sisältää luonnonainesosia. Helppo kättö, no millainen on helppo käyttö? Yleisesti ottaen ripsiseerumit myydään sivellinaplikaattorilla. Sen kanssa piirretään viiva suoraa ripsen tyveen, eli hyvin samalla tavoin kuin mitä laittaisit eyelineriä silmiisi. Mitkä ovat turvalliset ainesosat? Niitä on ne, jotka eivät aiheuta ärsytystä, jotka pitävät huolta ihosta ja mikä tärkeintä, parantavat, pidentävät ja vahvistavat ripsiäsi.