5# NEULASH Ripsiseerumi

Tehokkuus7
Vaikuttavuus6.7
Hinta5.6
Komponentit6.6
6.5

Ensivaikutelma: Todellakin, Neulash ripsiseerumin ensivaikutelma on erittäin hyvä. Hopeinen ja kiiltävä pullo näyttää kivalta ja se on pakattu valkoiseen pahvilaatikkoon. Sisällä on ohjepaperi jossa myös lukee mitä tuote sisältää. Korkkia kääntämällä näkyviin tulee oranssi sivellin. Seerumia käytetään samalla tavalla kuin mitä eyelineriä.

Hoito: Neulashia on yhdessä pullossa 6ml. Tämä riitti minulle 7 kuukauden käyttöä varten. Tuote on nestemmäinen, mutta se ei silti valunut silmiin. En myöskään kokoenut ärsytystä silmissä tai luomilla, enkä saanut mitään väriongelmiakaan. Seurasin tuotteen mukaan tulleita ohjeita ja kun huomasin, että ripset ovat saavuttaneet haluamani tuloksen, aloin käyttämään tuotetta harvemmin.

Käyttö: Tuotetta tulee ehdottomasti laittaa puhdistetuille silmäluomille koska meikki saattaa hankaloittaa tuotteen käyttämistä eikä se tehoa yhtä hyvin. Kun silmäluomet on puhditettu ja kuivattu, voit laittaa tuotetta. Käytä aiemmin mainittua sivellintä. Piirrät vain viivan ripsien tyveen, yläripsiin, sillä yön aikana tuote kulkeutuu itsestään alaripsien juurille.

Tuote kuivuu myöskin nopeasti eli pystyin jatkamaan normaaleihin iltarutiineihin tuotteen laittamisen jälkeen.

Lopputulos: Neulashin idea on pidentää, tuuheuttaa ja vahvistaa ripsiä. Kiitos hyaluronisen hapon, tuote ei ainoastaan kosteuta ripsiä vaan myös pitää huolta ihosta silmien ympärillä. Voin kyllä sanoa, että nykyisin kun käytän ripsitaivutinta ja ripsiväriä, ripseni näyttävät entistäkin kauniimmilta. Valitettavasti tuotteen teho ei kuitenkaan kestänyt niin kauaa kuin olisin toivonut. Tuotteen teho haihtui suunnilleen muutamassa kuukaudessa.

Loppupäätelmä: Mielestäni Neulash ripsiseerumi maksaa liikaa. Hinta ei mene käsi kädessä sen kanssa mitkä ovat lopputulokset. Oletin tuotteelta huomattaasti enemmän. Ripsien kasvaminen ja tuuheus tulisi olla näkyvämpää ja kestävämpää. Tästä syystä, en näe järkeä käyttää näin paljoa rahaa tähän tuotteeseen.