7# IDOL LASH Ripsiseerumi

Tehokkuus7.8
Vaikuttavuus7.1
Hinta3.9
Komponentit6.4
6.3

Ensivaikutelma: Idol Lash ripsiseerumi on saman tyyppinen ulkonäöllisesti kuin ripsiväri, vaikkakaan ripsiväriä ei pakata siniseen pahvilaatikkoon. Kun käännät korkkia, näet eyelineria muistuttavan siveltimen. Tuote itsessään on läpinäkyvä. Tämä saattaa olla hyvä asia niille jotka ovat herkästi allergisia.

Hoito: Yhdessä Idol Lash pakkauksessa on 5ml tuotetta joka riittää noin seitsemälle kuukaudelle. Hoidon aikana, tuotteen tulisi muuttaa rpsien ulkonäköä, muunmuassa pidentämällä, jotta ei tarvitsisi käyttää enää ripsiväriä. Valitettavasti, minun kokemuksen mukaan, tarvitsee kyllä yhä käyttää ripsiväriä vaikka hoito on jo ohitse.

Käyttö: Ennen kuin alat käyttämään Idol Lash ripsiseerumia tulee poistaa meikit silmistä. Luomien tulisi olla puhtaat ja kuivat ennen kuin laitat tuotetta ripsien juuriin. Tuote levitetään siveltimellä jota on helppo käyttää ja sillä pääsee jopa pienimpiin rakoihin ripsissä. Yksinkertaisesti piirrät ohuen viivan sekä ylä- että alaripsien tyveen.

Tämä tuote ei värjää luomia ja pysyy siellä mihin sitä laitetaankin, eikä valu silmiin.

Lopputulos: Minimaalinen pidentyminen on huomattavissa kun kuukausi on kulunut. Tämän jälkeen uusiutuminen hidastuu. Surullista kyllä, ripsien kunto ei muutu mitenkään radikaalisti. Voisi siis sanoa, että Idol Lash ripsiseerumi ei toimi erityisen moniulotteisesti. Pidentämisen, tuuhentumisen ja tummentumisen sijaan tuote vahvistaa, ravitsee ja uusii ripsiä. Totuus on, että vähemmän ripsiä irtoaa meikinpoistossa, mutta silti, en koe että nämä olisivat tyydyttäviä tuloksia.

Loppupäätelmä: Kyllä, Idol Lash ripsiseerumin tehot kestävät pitkään. Harmi vain, että tuote ei anna niin hyviä tuloksia seitsemän kuukaude käytön aikana. Toisaalta, tuotteen todella hyviä puolia on helppokäyttöisyys, kapasiteetti ja ripsien vahvistaminen. Mutta onko Idol Lash paras seerumi? Ei oikeastaan. Se voisi olla suunniteltu toimimaan tehokkaammin. Sitä paitsi voit ostaa samalla hinnalla myös parempia seerumeita.