6# PROLASH Ripsiseerumi

Tehokkuus8.8
Vaikuttavuus6
Hinta5
Komponentit5.7
6.4

Ensivaikutelma: Herkullinen oranssi pakkaus Prolash ripsiseerumissa suorastaa huutaa luokseen. Pidän siitä, että pullo itsessään on väritön jolloin on helpompi tarkkailla kuinka paljon tuotetta on vielä jäljellä. Koska tuotteen rakenne on melko paksu, tuotteen laittaminen saattaa olla hiukan haasteellista. Joskus ripsiin saattaa tulla valkoisia jälkiä Prolashin käytöstä.

Hoito: En olettanut törmääväni mihinkään suurempiin ongelmiin, vaikkakin siveltimen käyttäminen oli ehkä hiukan haasteellista sillä se oli vähän heikkolaatuinen. Hoito kesti todellakin pidempään kuin puoli vuotta. Tuon puolen vuoden aikana ripset toki muuttuivat mutta todella vähän jos ollenkaan. Ripsien kunto parani kyllä siitä mitä ne olivat ennen hoidon aloitusta, mutta se onkin oikeastaan ainoa hyvä puoli.

Periaatteessa, Prolash toimii ainoastaan pinnallisesti.

Käyttö: Jos harja olisi ohut ja paremmin tehty, tuotteen laittaminenkin olisi huomattavasti helpompaa. Prolashin kanssa saa olla varovainen, ettei sitä mene silmiin. Sen sijaan että olisin saanut tuotetta laitettua pelkästään ripsien juurelle, onnistuin saamaan sitä puolelle luomea. Onneksi en onnistunut saamaan sitä suoraa silmään kuitenkaan. Tiedän kuitenkin, että näinkin voi käydä, ja jos niin pääsee käymään niin suosittelen huuhtelemaan silmän vedellä kunnolla ja lopettamaan ehkä hoidon hetkellisesti kokonaan jos ärsytys on oikein paha. Silloin saattaa ehkä kannattaa ottaa myös yhteyttä lääkäriin.

Lopputulos: Valitettavasti, 10 päivän säännöllisen käytön jälkeen ei ollut mitään nähtäviä vaikutuksia. Hieman näkyvät vaikutukset alkoivat kuukauden käytön jälkeen. Prolash ripsiseerumi ei juurikaan kosteuta, ravitse tai pidennä ripsiä. Kun hoito oli ohi, oli hankala huomata mitään muutosta tuuheudessa. Ei ollut myöskään merkkejä tummumisesta. Toisaalta, ripset ovat vahvemmat, parantuneet ja kiiltävät. Yllätyksekseni muutokset katosivat parin viikon päästä viimeisestä laittokerrasta. En olisi olettanut, että ripsiseerumi toimii näin huonosti.

Loppupäätelmä: Voit ostaa Prolashia netistä muutamalla eurolla plus postikulut. Mielestäni ei kannata ostaa tuotetta jota ei voi tituulerata nimellä maailman paras ripsiseerumi. Ensinnäkin, se saattaa aiheuttaa ärsytystä ja tuote sisältää aineita jotka saattaa allergisoida. Toisekseen, tuotteen tehot eivät olleet läheskään nähtävillä. Kosteutus ja vahvistus ei ole tarpeeksi. Kolmannekseen, tuotteen koostumus on todella paksu ja laittaminen oli tästä syystä hankalaa.