3# LATISSE Ripsiseerumi

Tehokkuus7.5
Vaikuttavuus5
Hinta10
Komponentit7.7
7.6

Ensivaikutelma: Tuote yllätti minut positiivisesti, en ole koskaan nähnyt mitään tällaista. Pullossa on korkki ja tuotteen mukana tulee setti siveltimiä joilla seerumia laitetaan ripsiin. Yleisesti ottaen Latisse ei ole samanlainen seerumi kuin muut, vaikkakin sekin pidentää ja tuuhentaa ripsiä.

Hoito: Pullollisessa Latissea on 3ml tuotetta. Se riitti minulla kolme kuukautta. Mielestäni määrä on liian vähän. Tai siis, hoidon tulisi ehkä kestää hiukan kauemmin. Joka tapauksessa sain esnimmäiset tulokset aika nopeasti, kolmessa viikossa, kun käytin Latissea. Latissea ei tarvitse laittaa joka ilta saadakseen haluamansa tulokset, en lisännyt tuotetta säännöllisesti. Ripseni kasvoivat ja paksuuntuivat viikkojen sisällä.

Valitettavasti vaan Latissen antamat hyödyt hävisivät kahdet kuukauden sisällä.

Käyttö: Kuten mainitsin aiemmin, käytin pullon mukana tulleita siveltimiä. Yhtä sivellintä pitäisi käyttää vain yhdelle luomelle, eli siis kun piirrät viivan vasempaan tyveen, sinun tulee heittää sivellin roskiin ja ottaa uusi sivellin toistaaksesi hoito oikeaan silmään. Pakko varoittaa, että ripsiä ei saa sivellä Latissella sillä tällä tavoin todennäköisesti tulee ärsytystä silmiin kuten kipua tai kutinaa tai turvotusta.

Lopputulokset: Latissen ansiosta, ripsistäni tuli pidemmät, vahvemmat ja tuuheammat. Ripsien kunto myöskin parani kuukauden sisällä. Jos tuotetta vaan käyttää ohjeiden mukaisesti, ei pitäisi mitään ärsytystä esiintyä. Mielestäni Latisse olisi aivan loistava tuote ellei saaavutetut muutokset katoaisi niin nopeasti.

Loppupäätelmä: Ei ainoastaan se, että Latissen hinta on todella korkea, mutta se vieläpä että sitä on todella hankala saada. Ylimääräistä tarvitsee maksaa myös siitä, että joudut ostamaan ylimääräisiä siveltimiä lisää, sillä pakkauksen mukana tulevat siveltimet eivät riitä. Tästä syystä, hinta kokonaisuudessaan hoidolle on aika kallis. Toinen harmituksen kohde on se, että tulokset eivät pysy erityisen kauaa ripsillä hoidon loputtua.