Päivittäinen kasvomeikki akneiholle – askel askeleelta.

howPäivittäinen kasvomeikki tulisi olla luonnnomukainen, ja tästä syystä on suositeltavaa käyttää kosmetiikkaa maltillisesti. Jos kärsit aknesta, lue aina tuoteselosteista sisältääkö ne antibakteereja, mineraaleja ja luonnonaineita. Kaikkein parhaimmat tuotteet tähän löytyy apteekista. Näiden kosmetiikkatuotteiden ansiosta voit saada täydellisen meikin myös akneiholle.

Vaihe 1. Valmista kasvosi meikkiä varten

Aamulla, kasvojen iho ei tarvitse niinkään pesua mutta virkistystä. Tästä syystä, hemmottele sitä energisoivalla kasvovedellä ja taputtele kasvovoidetta päälle. Voit käyttää myös silikoonipohjaista voidetta. Tämä auttaa meikkiä pysymään paikallaan ja estää kasvoja kiiltämästä. Tämän jälkeen, voit tehdä kasvomeikkisi.

Vaihe 2. Kasvomeikki

Nyt, kun kasvosi on virkistetty ja kosteutetty, voit tehdä meikkipohjan. Valitse sellainen sävy joka sopii kasvojesi sävyyn. Laita sitä käyttämällä meikkisivellintä, koska sen avulla saat paremmin piilotettua kasvojen epäkohdat. Peitä tummat silmänaluset, värierot, akne ja nenänselkä peitevoiteella. Häivytä se meikkivoiteeseen käyttämällä sormenpäitäsi. Nyt, ota käyttöösi aurinkopuuteri ja laita sitä poskiluiden alapuolelle, nenänpieliin ja hiusrajaan ja häivytä kunnolla. Muista myös, että aurinkopuuterin sävy ei saa olla liian tumma. Laita poskillesi myös poskipunaa ja hiukan highlighteriä. Tällä tavoin saat kasvoillesi terveen hehkun. Laita peiteväriä myös amorinkaarelle sillä se tekee optisen illuusion siitä, että huulesi olisivat isommat.

Vaihe 3. Silmä- ja huulimeikki

Aloita kulmakarvoista. Harjaa ne ja väritä kulmakynällä tai luomivärillä. Valitse sellainen sävy joka sopii hiustesi väriin. Tämän jälkeen laita luomillesi primeria. Koska teet arkimeikkiä, käytä vain nudesävyä, haaleaa pinkkiä tai vaaleaa ruskeaa luomiväriä. Hiukan tummemmalla sävyllä, tee ‘viivat’ silmien nurkkaan. Laita päälle kimaltavaa luomiväriä. Nyt, ota käyttöön valkoinen ja musta silmäkynä. Käytä ensin valkoista, laita sitä ‘vesilinjaan’. Sitten, ota musta silmäkynä ja piirrä sillä viiva yläsilmän rajaan. Seuraavaksi, taivuta ripsesi ja levitä päälle ripsiväri. Lopulta, lisää huulillesi kirkkaan pinkkiä huulipunaa.

Arkimeikkisi on valmis!