2# LASHCODE Ripsiseerumi

Tehokkuus9
Vaikuttavuus9.1
Hinta8
Komponentit8.8
8.7

Ensivaikutelma: Kaunis, huolellisesti suunniteltu pakkaus ei ole ainoa viehättävä asia tässä seerumissa. Lashcode löytyy normaalia suuremmasta tuubista, joka merkitsee pidempää käyttöaikaa. Tuubi ei rikkoudu, vuoda tai saa naarmuja. Täydellinen säilytyspaikka arvokkaalle seerumille hukkaamatta tippaakaan. Tuubi pitää myös tuotteen raikkaana ja säilyttää kaikki sen ominaisuudet.

Käyttö: Tarkka eyelinerin tapainen sivellin on loistava tapa levittää tuotetta – tuotetta on mahdoton käyttää liikaa kerralla ja se ei myöskään valu ripsistä.

Lashcode -ripsiseerumi imeytyy ihoon täysin ja sitä ei tarvitse odottaa kauan – meikin tai ihonhoitotuotteiden käyttöön voi siirtyä lähes välittömästi.

Lashcodea levitetään luomille ripsirajaan kerran päivässä. Tuotetta voi käyttää joko illalla tai aamulla (imeytyy täysin). Ergonomisessa, hyvin muotoillussa siveltimessä on täydelliset harjakset, jotka keräävät itseensä optimaalisen määrän seerumia. Lashcoden tuubi mahdollistaa tuotteen käytön läikyttämättä.lashcode eyelash serum

Lopputulos: Lashcode -ripsiseerumi tuo uskomattomia tuloksia noin 14 päivän jälkeen. Ripset ovat huomattavasti tummemmat ja kosteutetut, eivätkä ne enää katkea. Lashcoden seerumia voi käyttää useita kuukausia ja silloin ihanista, pitkistä ja tuuheista ripsistä voi nauttia viikkokausia. Ripsien kunto paranee nopeasti ja muutamassa viikossa voi sävähdyttää tuuheilla, paksuilla ripsillä. Ihmiset eivät voi muuta kuin tuijottaa!

Päätelmä: Lashcode on laadukas ripsiseerumi, jonka suosio ei ole katoamassa mihinkään. Mikäli toiveena on elvytetyt, vahvemmat ja – ennen kaikkea – pitkät ripset – Lashcode vie varmasti sydämesi.

Nettisivu: www.lashcode.fi