1# NANOLASH Ripsiseerumi

Tehokkuus9.2
Vaikuttavuus9.4
Hinta7.7
Komponentit9.1
8.9

Ensivaikutelma: Täytyy, myöntää, Nanolash antoi aika hyvän ensivaikulteman minulle. Siinä on hyvä fiksunnäköinen paketti. Laatikko on tehty hyvälaatuisesta pahvista ja pullo on turvalukittu josta tietää, että tuote on varmasti kiinni. Turvalukon vuoksi, tuote ei myöskään pääse läiskymään tai vahingoittumaaan. Kierrettyä korkin auki, on nähtävissä pieni oranssi sivellin. Pahvilaatikon sisällä on ohjekirja jossa on kaikki tarvittava tieto annostusta varten, sisältö lueteltuna jne. Ja mikä parempaa, tuote ei sisällä mitään hajusteita jotka saattaisivat aiheuttaa allergiaa.

Hoito: Kokonaisuudessaan hoito kestää suunnilleen puoli vuotta. Sen aikana, ripset muuttuivat dramaattisesti. Ensimmäist efektit oli nähtävillä muutaman viikon päästä, ja lopulliset tulokset oli nähtävillä parin kolmen kuukauden päästä aloittamiseta. Tämän ajan ollessa ohi, on suositeltavaa lisätä Nanolashia muutaman päivän välien jotta saavutetut tulokset pysyisivät entistä pidempään.

Mielestäni, on loistavaa, että Nanolash toimi niin nopeasti!

NANOLASH RIPSISEERUMI

Käyttö: Erittäin helppoa. Laittaminen näyttää samalta kuin pistäisi tavallista eyelineriä. Tuotetta tulisi laittaa joka ilta puhdistetuille silmäluomille. Luomen pitää siis todella olla kokonaan puhdas jotta Nanolashia pääsee todella suoraa ripsen juurille ja laittaminen oikeasti on todella vaivatonta. Pieniä määriä kerrallaan ala- ja yläripsien tyveen on riittävästi. Kun olin saanut toivomani tulokset, jatkoin Nanolashin käyttöä muutaman kerran viikossa.

Lopputulos: Nanolash toimii loistavasti! Alusta asti, ripsiseerumi vahvisti ripsiä, tämän jälkeen pidensi ja paransi tuuheutta ja teki ripsistäni tummemmat. Ripseni ovat ravitut ja uudelleen kasvaneet. Yllättäen, ripsiväristä tuli turha väline minulle. Tärkeintä kuitenkin on se, että ripsiseerumi stimuloi uusia ripsiä kasvamaan. Parin viikon päästä huomasin, että uusia ripsiä kasvoi todella paljon varsinkin sisä- ja ulkonurkkiin.

Loppupäätelmä: Nanolash on paras ripsiseerumi mitä markkinoilla on. Se ei ainoastaan toimi nopeasti, vaan on  myös tehokas. Ja mikä parasta, tämä tuote ei aiheuttanut ärsytystä vaan on hellävarainen silmille ja silmänympärysiholle. Tuotetta on helppo käyttää ja tulokset on nähtävillä todella nopeasti ensimmäisestä laittokerrasta; jopa 15 päivän kuluttua. Aivan loistavaa! Voin rehellisesti sanoa, että Nanolash on suunniteltu jokaiselle naiselle joka haluaa pidemmät, kauniimmat, vahvemmat ja tuuheammat ripset.

Nettisivu: www.nanolash.fi