4# TALIKA LIPOCILS Ripsiseerumi

Tehokkuus7.3
Vaikuttavuus7.1
Hinta5.6
Komponentit6.7
6.7

Ensivaikutelma: Pidän siitä miten Talika Lipocils ripsiseerumi tuo itsensä julki, vaikkakin olin aika ihmeissäni sen harjasta. Olem tottunut käyttämään eyelinerin tyylisiä välineitä seerumeiden kanssa, ja Talika Lipocilsissa olikin samanlainen harja kuin ripsivärissä yleensä on. Ei ole vaikea arvata, että tätä seerumia siis myöskin laitetaan samalla tavoin kuin ripsiväriäkin. Pullo näyttää kivalta ja näyttäisi myöskin olevan aika helppo käyttää.

Hoito: Talika Lipocils hoidon kesto riippuu pullon koosta. Pienessä pullossa on 4,2ml tuotetta ja se riittää suunnilleen neljäksi kuukaudeksi. Isossa pullossa on 10ml tuotetta ja se kestää noin puoleksi vuodeksi. Hoidon aikana ripset saavat ainesosia jotka ovat vastuussa kosteutuksesta ja ravitsemisesta. Tämän lisäksi tuote pitää huolen myös silmänympärysihosta. Olen kuullut, että Talika Lipocilsia voidaan käyttää myös kulmakarvoihin.

Harja tietysti tekee laittamisesta kulmakarvoihin myös paljon helpompaa.

Käyttö: Luonnollisestikaan, laittaminen ei kovin paljon eroa siitä miten laitetaan ripsiväriä. Harjasta liu’utetaan tyvestä ripsen päähän asti. Talika Lipocils on koostumukseltaan paksua ja tästä syystä se pysyy juuri siellä mihin sitä on laitettu eikä aiheuta ärsytystä. Tuote saattaa toki jättää alkoisia jälkiä tai saattaa vetää ripset klimppiin. Jos haluaa laittaa tuotetta kulmakarvoihin niin luulen, että se kannattaa myös tehdä samassa suunnassa mihin karvat kasvavat kulmissa.

Lopputulokset: Seerumissa on paljon hoivaavia ja ravitsevia ainesosia. Se myös vahvistaa vahingoittuneita ripsiä, paksuntaa ohuita ripsiä, kosteuttaa ja kaartaa ripsiä. Näiden lisäksi Talika Lipocils pitää huolta myös silmänympärysihosta tehden siitä pehmeämmän ja korostuneemman. Täytyy silti lisätä, että tuotteen teho kestää juuri niin kauan kuin tuotetta käytetään.

Conclusion: Olen tyytyväinen siihen miten Talika Lipocils ripsiseerumi toimi. Olen tyytyväinen siihen miten se kosteutti ja uudelleen kasvatti ripsiäni. Niistä on tulleen vahvemmat ja kauniimmat. Ja mikä parasta, silmäluomien iho ei ärsyyntynyt tuotteen käytöstä. Päin vastoin, silmäluomien ihosta tuli ihanan pehmeä ja kimmoisa.