2# REVITALASH Ripsiseerumi

Tehokkuus9.1
Vaikuttavuus8.9
Hinta5
Komponentit8.3
7.8

Ensivaikutelma: Revitalash ripsiseerumi näyttää kivalta Pidin sekä pakkauksesta että myös eritellyistä osioista pullolle ja ohjepapereille. Pullon suunnittelu on myös melko hyvä, tyypillinen ripsivärin oloinen pullo. Yllätyin, kun huomasin että tuotetta levitetään harjalla. Ilmeisesti sekin toimii hyvin tässä käytössä. Revitalash ripsiseerumi on kirkasta ja hajutonta. Mielestäni, se on suuri plussa ihmisille joilla on herkät silmät tai silmänympärysiho.

Hoito: Yksi pullo riittää suunnilleen puoleksi vuodeksi, eli juuri sille ajalle jota hoidon on sanottu kestävän. Tässä ajassa sain sellaisia tuloksia myös joita halusinkin. Pidemmät ja tuuheammat ripset sain suunnilleen kolmesssa viikossa. Hoidon lopussa, voit alkaa käyttämään seerumia pari kolme kertaa viikossa.

Tätä tehdään siksi, että saavutetut tulokset saadaan myös pidettyä yllä.

Käyttö: En kokenut suurempia hankaluuksia käyttäessäni Revitalash ripsiseerumia. Ainoa mitä tarvitsee tehdä on liikuttaa harjaa ripsien tyvessä. Ollakseni rehellinen, tunsin kyllä hiukan kutinaa luomillani ja ne hiukan turposivat ensimmäisillä käyttökerroilla. Nämä ovat kai jonkinlaisia ensimmäisten käyttökertojen normaaleja reagointeja. Jonkin ajan päästä, ärsytys katsoi, vaikkakin tänä aikana käytin tuotetta vain joka toinen päivä.

Revitalash INCI: Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Ac.,Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.

Lopputulos: Ripseni itseasiassa tulivat pidemmiksi ja vahvemmiksi. Ne ovat myös ravitummat. Täytyy myöntää, että niistä tuli myös ehkä hiukan paksummat. Nämä muutokset tapahtuivat ensimmäisten viikkojen aikana. Kuukauden käytön jälkeen ripseni alkoivat uudelleen kasvaa ja olit kosteutetut. Kaikki nämä muutokset pysyivät hoidon loputtuakin, mutta tietysti se vaatii myös tuotteen säännöllistä käyttöä.

Loppupäätelmä: Yleisesti puhuen, Revitalashissa ei ole mitään vikaa. Sitä on helppo käyttää, harja on helppo ja mukava. Pakkaus on kiva ja tuote on turvallisessa pakkauksessa. Kuitenkin mielestäni tuote on hiukan kallis ja kutina häiritsi ensimmäisinä päivinä käytössä. Mutta en suosittele ketään käyttämään tuotetta pidempään jos kutina tai ärsytys tuntuu liian pitkään.